Montage i Give og Midtjylland

Dit byggeprojekt er i helt trygge hænder hos TK Byg og Montage. Med mere end 15 års erfaring er vi specialister i montage af gasbeton i alle slags byggeopgaver. Vi arbejder med moderne og effektivt udstyr, så du som kunde kan forvente et absolut professionelt resultat. Vi har vores base i Give nær Billund, men hjælper gerne kunder i hele Midtjylland med deres byggeprojekter.

Vi giver grundig vejledning

Inden vi går i gang med et projekt, drøfter vi grundigt med dig, hvilke muligheder du har med forskellige elementer af gasbeton/porebeton. Sammen sikrer vi, at alle gældende regler for byggeriet overholdes, og samtidig tager vi højde for at udnytte materialets miljømæssige egenskaber optimalt.

TK Byg og Montage vejleder gerne i porebetons anvendelse i en bred vifte af både traditionelle og kreative muligheder i dit byggeprojekt.

Kontakt os for mere information om montage

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud på montage. Du kan ringe på telefon 5152 3292​ eller skrive til os via e-mail: tobias@tkbm.dk.​

Indhent tilbud på montagearbejde

Send os din montageopgave herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om TK Byg & Montage

Hos TK Byg og Montage i Give i Midtjylland, møder du dygtige montører, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Vi løser en lang række forskellige opgaver inden for gas- og porebeton samt - altid til din tilfredshed.

Kontaktoplysninger

Hospitalsgade 39, 7323 Give

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00