Gasbeton og porebeton montage tilbydes i hele landet

TK Byg og Montage ApS har stor erfaring med porebeton montage. Porebeton er også kendt som gasbeton. Vi er specialister i at lave parcelhuse og montere produkter fra Ytong og H+H. Så har du et spændende projekt i tankerne, hvor der skal anvendes porebeton, så vil vi stå klar og hjælpe dig igennem projektet. Vi er beliggende i Give og har primært kunder i Horsens, Vejle og Aarhus, men vi kører gerne i resten af Jylland og Danmark.

Værd at vide om gasbeton og gasbeton montage

De fleste nybyggede huse og lejlighedskomplekser opbygges med gasbeton. Vil du gerne vide, hvad er porebeton? Porebeton er gasbeton, hvilket er et let men utrolig stærkt materiale, der er fremstillet af sand, kalk og cement, hvortil der er tilført aluminiumspulver. I porebetonen er der små lufthuller, der giver porebeton en rigtig god isoleringsevne, og derfor er det særligt populært at anvende ved større konstruktioner såsom lejlighedskomplekser, store kontorbygninger eller bagmuren på et parcelhus.

​Vi laver bl.a. renoveringsprojekter og inddeling af f.eks. rum i en lagerhal. Vi hjælper også gerne private kunder med deres renoveringsprojekter og står klar til at rådgive. Vores mærkesag er kvalitet hver gang.

Kontakt os og hør nærmere om porebeton montage

Uanset hvilket byggeri du har i tankerne, så kan vi hjælpe med gasbeton montage, og vi garanterer, at kvaliteten er i orden. Skal du bruge dygtige og professionelle hænder til monteringen af gasbeton i dit byggeprojekt, så kontakt os på telefon 51 52 32 92 eller på mail: tobias@tkbm.dk i dag. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig og dit projekt.

Indhent tilbud på montagearbejde

Send os din montageopgave herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om TK Byg & Montage

Hos TK Byg og Montage i Give i Midtjylland, møder du dygtige montører, der lægger vægt på god service og godt håndværk.

Vi løser en lang række forskellige opgaver inden for gas- og porebeton samt - altid til din tilfredshed.

Kontaktoplysninger

Hospitalsgade 39, 7323 Give

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00